Blogg-loppis

Här finns både pyssel och annat till salu. Kom på återbesök emellanåt; jag lägger upp nytt efterhand som jag rensar och har tid att lägga upp.

Tycker ni att priserna tokiga så får ni gärna komma med motbud, dock är alla priser är exklusive frakt. Postens avgifter gäller. Pengarna sätts in på mitt konto, därefter skickas varorna till Dig. Skriv en kommentar eller skicka ett mail. Adressen finns angiven här. Överstruken text betyder att objektet är sålt.

*NYTT* Xbox-konsoll med 10 9 spel och andra tillbehör

800 kr

01_xbox.jpg

Ingår:
1 Xbox Crystal – original (ej chippad)
2 type ‘S’-kontroller (mindre än kontrollerna i 1:a utgåvan)
1 Williams F1-ratt
1 DVD Movie playback kit (DVD-kontroll)
1 Advanced A/V pack (kopplar samman  5.1 surround sound (Dolby surround or Dolby Digital) med en mottagare via optiska eller co-axial kablar)
1 extra kabel, den “nya” varianten som Microsoft lät ersätta den äldre varianten som kunde börja brinna
10 spel (Need for Speed – Underground, The Elder Scrolls 3 - Morrowind, TOCA Race Driver 2, Star Wars Battlefront, Rallisport 2, Halo 2, Star Wars Republic Commando, Star Wars Knights of the Old Republic)

*NYTT* Bröstpump Avent ISIS iQ UNO
(elektrisk/manuell)

600 kr

pump.jpg

Bröstpumpen går att driva med el (adapter), batteri (batterienhet) och med handkraft. Därmed är den mycket flexibel. Den är lättanvänd och effektiv. Pumpen och alla tillbehör kommer i en diskret väska. Originalförpackningen finns kvar. Pumpen är inköpt 2008-04-26 och har använts i ca 3,5 månader (den har legat oanvänd sedan juli månad 2008.

Ingår:
1 x Reglerhandtag
2 x Silikonmembran
2 x Ventil (varav en oanvänd)
1 x Pumpkropp
2 x Mjölkbehållare (125 ml och 260 ml)
1 x Stativ
1 x Massagekudde
1 x Trattlock
1 x Batteripaket
1 x Väggkontakt

1 x Kupat lock
2 x Airflex-dinapp (testade, men i princip oanvända)
2 x Skruvring
2 x Förslutningsstycke
2 x Förslutningsplatta

1 x Handtag
1 x Pumplock

1 x Förvaringsväska
2 x Kylklampar

______________________________

*NYTT* Dr Brown nappflaska 2-pack
provade och steriliserade 1 gång, annars oanvända

80 kr

Medicinskt beprövad flaska med luftventil som eliminerar vakuum i flaskan och begränsar risken för magknip och mellanöroninflammation. 2 st. standardflaskor med dinapp och lock.

 ______________________________

*PRISSÄNKT* BossKut

350 kr

sale_bk.jpg

Ingår:
1 die cutter i originalförpackning
1 metal wafer pad (för dies med metallbaksida dvs gamla BK-dies och 2×2″ QK-dies)
1 picture wafer pad (för nyare BK-dies med bildbaksida)
2 dies (Small Daisy #0618 samt Medium Flower #0500)

Allt är använt, men i gott skick. Plattorna kan användas ett tag till, men kommer att behöva bytas ut. Nya kan man bl.a. hitta hos Bumblebee Scrapbooking.

Maskinen tar BK-dies, 2×2″ QK-dies, QK cookie cutter-dies (kanske inte de största, men jag har testat monogramdiesen och det fungerar utmärkt). Begränsningen är 3″ i bredd. Den är väldigt lättanvänd, små barn klarar av att trycka ner handtaget och jag har aldrig haft problem med att den inte skär igenom eller något sådant. Den tar även Sizzlet-dies om man använder den med den conversion pad som finns att köpa till. Jag skulle tro att även CuttleKids-dies går att använda, men jag har aldrig provat (OBS! garanterar ej). Det har kommit en del nya fina, användbara BK-dies.

4 kommentarer till “Blogg-loppis”

 1. Jenny Skriver:

  Men… Den där tulpanen har jag ju velat ha! Har du den kvar, så tar jag gärna den!

 2. Ellinor Skriver:

  Kaninen med moroten (nummer 2) köper jag gärna om den är kvar!

 3. Jessica Skriver:

  Hej!
  Är bröstpumpen fortfarande till salu? Jag är intresserad av den…Mejla mig om den fortfarande är aktuell! Med vänlig hälsning Jessica

 4. Viktor niemi Skriver:

  Tja jag undra om jag skulle kunna få köpa star wars kingts of the old republic the sith lords. Men jag vill bara ha det spelet det, finns knappt längre och jag undra om jag kan få köpa enbart det spelet. sätt ett bra pris så köper jag snälla :D. MVH Viktor niemi

Kommentera