Om sidan

Alla bilder på uniquelyme.se tillhör mig, om inget annat anges. Titta gärna, men vill ni använda bilder ni hittar här kontakta mig på så ska vi säkert komma överens. Vill man låna bilder som jag i min tur har lånat - kontakta upphovsmannen/kvinnan.

Denna sida är tillägnad kreativiteten. Här visar jag och skriver om mina alster, blandat med reflektioner över livet och vardagen. Varför uniquelyme? Därför att jag och min kreativitet är är unika, precis som alla är unika på sitt vis.

Vi är en tvåspråkig familj, därför är vissa texter och vissa layouter på engelska. Jag hoppas att Du ska hitta något här som ger dig lusten att skapa och återvända hit för mer inspiration.

Det här är andra generationen av denna sajt. Den drivs av Wordpress och är byggd av mig med stöd av min man. Den första generationen lanserades den 26 april 2007 och alla bilder och inlägg är importerade till den nya bloggen. Den gamla sidan har haft två olika gästböcker, och här har jag sparat den senare gästbokens inlägg.

I mitt showroom kan ni bläddra bland mina alster. Välj att visa som ett bildspel eller bläddra i en bildlista. Klicka på bilderna i bildlistan och bläddra framåt eller bakåt bland bilderna. I bloggens inlägg lägger jag också in bilder på mina alster, klickar ni på de bilderna visas de in en ljuslåda (lightbox) tillsammans med eventuell beskrivning och materiallista.

I högerkolumnen ser ni några av mina länkar. En mer utförlig länklista hittar ni på sidan länkar.

Scrapbooking är en fantastisk hobby som för mig inte bara har lett till att jag har en tillfredsställande fritidssysselsättning utan jag har även fått möjligheten att låta den växa till en resa i personlig och kreativ utveckling. Layouten här nedan handlar om det. Fotona har jag beskurit hårt för att betona de olika vinklarna av mig.

Gunilla

Om mina uppdrag:

För närvarande har jag, som synes här till höger, två olika uppdrag som designer i scrapbookingbranschen: hos ScrapHouse och hos Sweetish Sister.

ScrapHouse är som många av er vet ett grossistföretag som uteslutande handlar med scrapbookingprodukter. Skulle ni t.ex. vara intresserade av att en produkt jag presenterar i ett inlägg i kategorin/ämnet ScrapHouse vänder ni er till er scrapbookingbutik som då beställer hem denna från ScrapHouse.

Jag ingår alltså sedan en tid tillbaka i ScrapHouse designteam tillsammans med några av Sveriges mest talangfulla scrapartister (länkar till dem ser ni till höger). I egenskap av designteammedlem presenterar jag i denna privata blogg både alster och produkter som min uppdragsgivare saluför i sitt sortiment. Att visa upp produkterna på detta sätt hör till mitt uppdrag och alla sådana inlägg sorteras in under kategorin/ämnet ScrapHouse. Därmed är det tydligt att de är inlägg som på något vis har med ScrapHouse att göra. Dessa inlägg kan man också hitta i ScrapHouse blogg.

Jag och min uppdragsgivare har valt varandra med omsorg och jag skulle aldrig låta min integritet inskränkas på det viset att jag skulle prata mig varm för en produkt jag inte tror på. Däremot kommer det alltid finnas produkter som jag tycker mindre om än andra och då ingår det i mitt uppdrag att kunna arbeta även med dem. Självklart har jag också andra produktfavoriter som inte ingår i ScrapHouse sortiment idag, och sådana kan jag använda hur mycket som helst i mina privata alster som också syns här i bloggen under kategorier/ämnen som Scrappat, Altrat etc., Kort & sånt m.fl.

Jag designar också stämplar på freelancebasis åt Sweetish Sister. Mina stämplar och alster med dessa stämplar hör också till sådant som jag visar här i bloggen. Dessa inlägg sorteras under kategorin/ämnet Sweetish. Därmed är det tydligt att de är inlägg som på något vis har med Sweetish Sister att göra. Ibland visas dessa inlägg även på Sweetish Sisters blogg. Sweetish Sister kör ett nytt koncept med workshops som hålls av InspiraTöser runt om i landet. Några av dessa InspiraTösers bloggar ser ni länkade här till höger, men då det hela tiden tillkommer fler är dock inte alltid denna lista uppdaterad. Hos Sweetish Sister kan man också beställa sina egenritade stämplar, eller fotostämplar. Själv har jag t.ex. låtit Martina trycka upp min logotyp.

Så, det var lite om mina uppdrag och om mina uppdragsgivare. Vill ni veta mer - fråga på!

Kommentera