Till Anki

I lördags var jag på en urmysig och välbehövlig scrapträff hemma hos Jane. Jag gillar mitt jobb men det suger musten i mig just nu så alla andningspauser är välkomna.

Anki satt bredvid mig och var så snäll och gav mig en pin som blev pricken över i till bokstaven jag altrade. Som svar på frågan vad hon ville ha i gengäld svarade hon ett blogginlägg! Eftersom hon var så kvick med svaret kan jag inte neka henne den gentjänsten. Så Anki, detta är till dig!

Jag har inte scrappat sedan jag har höll på med boken (Scrapbooking - en kreativ kraft), men det blir ett och annat kort, lite stickning  och virkning. Den senaste tiden har det varit behovsstyrt - att skapa något även om kreativiteten och lusten sitter långt inne eller för att någon fyller år. Men sedan i lördags börjar lusten sakta krypa tillbaka. Tack, tjejer!

Idag tänkte jag ändå visa två av mina favoritlayouter som inte kom med i boken. Allt kan ju inte komma med och redaktören bestämmer så nu får ni se dem här istället.

Nike nyfiken

Barfota

4 kommentarer till “Till Anki”

 1. Ensamma mamman Skriver:

  Oj va fina layouter du har gjort. Fantastiskt inspirerande Kram

 2. Jeanette - Tettiz Skriver:

  Wow. Den gula layouten är bara FÖR jäkla snygg. Helt outstanding!!! :D

 3. Sara-SaGam Skriver:

  Vad härligt med en gul LO! Vårkänslor!

 4. mya Skriver:

  underbara layouter! jag blir sugen på att skapa något, vad som helst :)

Kommentera