Gladskryt

Fick mina skrytexemplar av boken idag! Jag häpnar! Vilka fantastiska projekt alla hittat på. Visst känner jag lite att mina saker bleknar i jämförelse, men så i andra andetaget inser jag att det är en ära bara att fått vara med att åstadkomma denna inspirationsbok. Precis som livet är scrapbooking är ingen tävling, utan en källa till förundran, energi och glädje.

Jag är tacksam över att få ta del av alla dessa fina projekt och tankar, över att få vara med på resan och känna stolthet över det vi skapat tillsammans. Tack till mina medkonstnärer, fotografen Åsa, formgivaren Marinette och redaktören Helena som gjort ett otroligt jobb med boken.

Som ni förstår får inte allt plats i en bok, så jag har några layouter som ännu är ovisade. Framtiden får utvisa om jag visar dem här eller i en annan skepnad…

Torsdagskramar!

En kommentar till “Gladskryt”

  1. monnah Skriver:

    Det ska bli så spännande att få se er vackra bok!

Kommentera