Tävling!

Jag strösslar verkligen inte med inläggen nuförtiden. Tror det var över ett halvår sedan sist. Men nu har jag i alla fall en dundertrevlig anledning att skriva ett inlägg.

I våras blev jag tillfrågad att medverka i en svensk inspirationsbok om scrapbooking. Så under några veckor pågick det ett intensivt skapande innanför dörrarna till mitt arbetsrum. En del av alstrerna finns nu med i boken som, att döma av det jag sett, är sprängfylld med söta och snygga projekt och så mina lite galnare och spretigare grejer. Alla foton i boken är tagna av den makalöst talangfulla Åsa/Badanka.

omslag_scrap.jpg

Vinn den nya boken Scrapbooking - en kreativ kraft

Nu har du chansen att vinna boken Scrapbooking - en kreativ kraft som just kommit rykande färsk ur tryckpressen. Bli medlem i bokklubben Skaparglädje så är du med i utlottningen av 2 ex av boken. Glöm inte bort att skriva en kommentar till detta inlägget i min blogg när du blivit medlem. Sista datum är den 5 november.

Om du inte vinner får du möjlighet att köpa boken i november genom klubben Skaparglädje. OBS! Boken kommer inte ut i detaljhandeln förrän i maj så du som vill ha den redan nu - gå med i Skaparglädje!

Här är ett smakprov från ett av mina projekt ur boken, en layout om den regniga sommaren när jag var fem år och övertalades att vara med i Värmlands folkblad med pappa.

turmedvadret.jpg

10 kommentarer till “Tävling!”

 1. Zarah Skriver:

  Vilken otroligt häftig LO! Ska bli superkul att få se den i boken. :)

 2. Linda Citronlime Skriver:

  Åh…I just love it! Underbara färger, turkost är liksom aldrig fel! ;)

  Nu har jag blivit medlem också…så nu hoppas jag innerligt att jag vinner boken.

 3. carina Skriver:

  men jösses, din layout är ju helt fantstisk!!! nu längtar jag ännu mer tills jag får se boken i tryck:)

 4. Helen Lillieborg / Hegu Skriver:

  Din layout är underbar!
  Nu har jag blivit medlem och hoppas på stor tur!!:)

 5. Karin Skriver:

  Hej! Mycket, mycket länge sedan jag tittade in till dig och så gör jag det nu precis när du berättar om den här nya boken. Så spännande!

 6. Marie Skriver:

  åh grattis vad kul! Din layout ser underbar ut!

 7. Karin E Skriver:

  Hej! Kul att du är “tillbaka” - jag har saknat dina inlägg!

 8. Anki Skriver:

  Hejsan!

  JÄTTEROLIGT att du bloggar igen hoppas det håller i sig för du INSPIRERAR massor!

  Har nu blivit medlem i Skaparglädje! Layouten ser helt underbar ut!

  Anki

 9. Lindha Skriver:

  Låter som en toppenblandning av alster. Verkar passa mig som själv spretar åt alla håll i mitt skapande. :) Nu är jag iaf medlem i bokklubben och hoppas på tur. Boken ska komma i min ägo, på ett eller annat sätt… ;)

 10. monnah Skriver:

  Vilken underbar layout! Som ett konstverk, kreativt och härligt. Kul att du är med i boken! Jag ser fram emot att få bläddra igenom den.

Kommentera