Papperspysslare förena er!

Ni har väl reggat er på Brunsons CyberCropsforum? Ni har ända till den 11 april att ladda upp bidrag till alla skojiga tävlingar. Min tävling är inspirerat av de stundande bröllopstiderna och har temat något gammalt, något nytt, något lånat. Den är öppen för kort, scrap och alter så det är bara att kicka igång kreativiteten och skapa.

Här är min tolkning. Kanske kan den inspirera er.

c_0170.jpg

Mitt nya är ett papper från Collage Press (Sweet Shoppe ‘Hey Cupcake’), mitt gamla är en boksida ur en billig pocketutgåva av 1700-talspoesi (ja, en del tycker det är helgerån att riva sidor ur böcker, men jag tycker nog att det beror på vilken sorts band och utgåva det är). Slutligen, mitt lånade är en av sonens duplolegobitar som jag använt som stämpel (de små cirklarna lite överallt på kortet).

Det mesta av materialet finns hos Brunsons.

2 kommentarer till “Papperspysslare förena er!”

  1. Mahlin Skriver:

    men oo så läckert du har gjort.. Inspirerande - absolut! Jag hade en idé till din utmaning men sen räckte inte tiden till. tror ändå att jag kommer att genomföra den en annan dag =)

  2. Heidi Skriver:

    Kika gärna in på min digiscrapsida om du har lust.

    MVH Heidi

Kommentera