Hurra i efterskott!

Lillebror fyllde två år igår. Och återigen undrar man vart tiden tagit vägen. Vid midnatt började han skrika, och skrika, och skrika så S var uppe med honom, buffade rumpan, gav medicin och fösökte lugna. På morgonen blev det ett besök hos doktorn som konstaterade öroninflammation och en brusten trumhinna. Yey. Vilken födelsedag. Inte helt olik hans första julafton då han också fick öroninflammation. Själv låg jag i sängen sedan dagen innan då jag drabbats av någon form av den maginfluensa som S och storasyster haft i fredags/lördags. Vi försökte trotsa sjukdomarna så gott det gick, sjöng vid sängen och kom med paket. Men vi skippade att fota, S glömde kameran och det var nog ingen som hade fastnat något vidare ändå ;) Fotade dock till glasstårtan på eftermiddagen. Bästa presenten för tillfället är tydligen en Emma-bok. Gamla klasiker står sig :) Vi har även köpt en rutschkana som står inomhus nu i väntan på våren.

Den får gärna komma nu. Våren alltså.

4 kommentarer till “Hurra i efterskott!”

 1. Helena Skriver:

  Aj aj, det var ju ingen rolig början på födelsedagen! Stackars liten. Ha en god helg!

 2. Sara-SaGam Skriver:

  Hej!
  Jag är här och kikar förbi. Tack för senast!

 3. Lena Skriver:

  Du gör underbara kort! Såg en gran längre ner innan julen med upp och ner vända hjärtan.

 4. Lina Skriver:

  Hoppas att ni har en skön helg och tack för den underbara kommentaren i mon blogg! =) Jag tycker verkligen att det är dags att gifta sig, om inte annat så har man möjlighet att göra fina inbjudningar… =)
  Kul att du har köpt en Letterpress! Jag har också sneglat lite på en sådan, så jag får hålla mig uppdaterad här och se vad spännande man kan ska med den.

  Kram

Kommentera