Trött

Hur har ni det ute i stugorna? Jag och min familj har fullt upp både hemma och på jobb, fortsätter det så här så blir det en spännande  och fartfylld vår. Tror minsann att jag kommer lyckas få plats med lite vila också emellan varven. Vi har perioder då våra helger är väldigt lugna, då trots att jag kanske skulle vilja ordna lite mer aktiviteter för barnen, det inte händer så mycket. Dagen går och vi pysslar med vårt eget, åker kanske och handlar någon sak. Det gnager på mitt föräldrasamvete, men det är kanske så att vi behöver andrum efter jobb- och skolveckan. Men ändå, det gäller att hitta på saker med barnen innan de växer ifrån oss. Jag tar gärna emot tips på roliga aktiviteter för hela familjen som inte kräver alltför mycket kraft planerande.

Igår var det ny bil. Idag har vi blivit med katt.

p_0069.jpg

Tror att han ska heta Bilbo, får smaka på det. Tar gärna emot namnförslag om ni känner er hugade. Alla i familjen är förälskade i honom. Och barnen är helt slut efter de senaste dagarnas spänning och förväntan. Jag med. Välkommen helg!

6 kommentarer till “Trött”

 1. Marie Skriver:

  Gud vilken lite sötnos!! Han ser ut som en snöflinga säger sambon, jag tycker det räcker kort och gott med Snö…. eller varför inte Socker…. eftersom han är söt som socker!! :)

  Trevlig helg!
  kram

 2. lizardek Skriver:

  What a completely DARLING kitty!! I’m sitting here having SERIOUS cat envy. If you ever need a catsitter for a week: sign me up!

 3. Nina Skriver:

  Ååh, sicken mysig kittekatt! Bilbo är sött, men jag röstar för Valdemar :D
  Attans att man är allergisk. Katter är de härligaste husdjuren, alla kategorier.
  KRAM!

 4. uniquelyme.se » Blog Archive » Bestämt oss (tror jag) Skriver:

  […] uniquelyme.se « Trött […]

 5. myamia Skriver:

  men herreguuuuuuuuuuuuud så söt!!!!!!!!
  ♥ mya

  (jag har äntligen svarat på din fråga om stämplarna i bloggen nu. ber om ursäkt för den långa väntetiden ;)) kram

 6. Sanna Skriver:

  Men ååhhh så underbart fluffig!!! Dom är ju bara härliga :-)

Kommentera