Arkiv för ‘Önskelistan’ Category

Häftapparatsfetish

onsdag, 15 april 2009

Det här börjar bli oroväckande. Jag har blivit besatt. Av häftapparater. Samlingen har växt till inte mindre än åtta stycken.

Sedan tidigare har jag en standardhäftapparat för 26/6-klammer, en mini-apparat för samma klammerstorlek,  en för vad jag tror är no.10-klammer (en liten grön söt sak från Making memories) samt en häftpistol. För några veckor sedan så köpte jag inte en utan två häftapparater (måste ju ha en på jobbet också) som häftar utan klammer. Och i förra veckan beställde jag en låååång häftapparat (12″) samt en liten häfttång för 21/4-klammer som är ca 7 mm långa. Den sistnämda sorten har jag varit på jakt efter länge, närmare bestämt 1,5 år då jag blivit blixtförälskad i dem sedan en belgisk bekant hade använt sådana till ett litet kort. Men tror ni inte att någon gång under mitt klickande i webbshoppen har själva häftklammren hoppat ur varukorgen?! Detta upptäckte jag först idag när jag glad i hågen öppnade mitt nyanlända paket. Grrr. Så nu sitter jag med en häfttång jag inte kan testa förrän jag lagt beslag på klammer. Och att stå ut med evighetslång väntan på leverans, och dessutom betala dyr frakt - för att lägga beslag på 21/4-klammer känns inte så kul. Och ändå. Jag är ju besatt. Måste få tag i klammer!!! Ingen vänlig själ i er läsare som råkar ha sådana klammer i sina gömmor och vill befrias ifrån dem? Typ nu?

I-landsbekymmer

måndag, 30 mars 2009

Trots att jag varit på scrapbookmässa idag och köpt födelsedagspresenter till mig själv (jag fyller år om en vecka) och den delen av firandet därmed egentligen är avklarad så har jag uppdaterat önskelistan. Det finns så mycket fint och att skriva upp så här hjälper mig att gallra och sortera bland de åtrådda objekten. Ganska många QuicKutz-dies hamnar högt på listan, de har hittat på så mycket snyggt på sistone! Men annars går tofflor eller ett nytt objektiv :) också hem. Fast jag måste säga att jag har rätt så dåligt samvete för att jag vill ha så mycket grejer. Inte behöver jag dessa saker för att bli lycklig. Men nog blir livet och pysslandet ännu trevligare än vad det redan är.

Ha en bra vecka! Kram.

Sugen

söndag, 25 januari 2009

Jag gillar väskor också och är så sugen på en ny, är trött (igen) på de jag har. Är nästan alltid på jakt efter den perfekta väskan. Men har just nu inte lust eller råd att spendera hutlösa mängder pengar på en. Vaddå hopplösa ambitioner? Är det någon av er som har den här? Gillar/trivs ni med den? Hur stor är den? Får man plats med en bok i A5-format? Har den praktiska fickor? Har inte sett den irl, men kan tänka mig att den skulle kunna passa mig. Men ska man ha en svart eller en grön?

Gah! Frustrerande jakt

måndag, 29 december 2008

Måste ha tag i ett någorlunda färskt foto på mig själv och det är inte lätt vill jag lova. De foton som min kamera tar är mest på andra och de löjligt få som finns på mig är inget bra. Antingen ser jag töntig ut (vilket är för det mesta för så är ju verkligheten) eller så är jag för liten för att kunna beskära en närbild, eller så är jag ur fokus. Är det någon av ni nära som känner mig som har ett (bra) foto på mig som jag kan få använda?

Jaha

torsdag, 18 december 2008

Då måste man skaffa sig en sådan där liten gasolbrännare också. Såg ni glassbomben i Leilas jul? Synd man inte kan få en smakbit via TV:n.

Aj!

onsdag, 22 oktober 2008

Vaknade med ont i nacken i morse. Det börjar vid örat och strålar ner i axeln. :-(

Jag har föresten sammanställt en önskelista om någon skulle vara intresserad :-b. Det finns nog mycket mer som skulle platsa här men min marknadsundersökning har inte varit så penetrerande. Jag vågar inte göra en djupdykning på grund av bieffekten (farligt habegär).

Scrapbooking {desire}

onsdag, 17 september 2008

Den här är [nästan] det enda jag kan tänka på just nu.

http://www.timholtz.com/vid_ruler.

Förvaringstankar

måndag, 14 juli 2008

Har som sagt flyttat runt lite på mina scrapprylar på sistone. Funderar på mer/ny förvaring i scraprummet och att flytta in gästsängen i ett annat rum och skaffa en till Expedithylla efter vårt sovrum blir färdigt. Idag spanar jag in och drömmer om dessa från Muji (finns på Åhléns i Malmö, Uppsala mfl), de skulle passa mina behov ypperligt:

Acrylic box 2 drawers

Acrylic box 1 drawer

Cling film dispenser (till plastfilmen i köket)

Dreggelvarning

torsdag, 17 april 2008

Vill haaaaa! (som den sanna pappersnörd jag är)

Adress stamp

Adress embosser

Centering block