Arkiv för ‘Brunsons’ Category

Papperspysslare förena er!

fredag, 2 april 2010

Ni har väl reggat er på Brunsons CyberCropsforum? Ni har ända till den 11 april att ladda upp bidrag till alla skojiga tävlingar. Min tävling är inspirerat av de stundande bröllopstiderna och har temat något gammalt, något nytt, något lånat. Den är öppen för kort, scrap och alter så det är bara att kicka igång kreativiteten och skapa.

Här är min tolkning. Kanske kan den inspirera er.

c_0170.jpg

Mitt nya är ett papper från Collage Press (Sweet Shoppe ‘Hey Cupcake’), mitt gamla är en boksida ur en billig pocketutgåva av 1700-talspoesi (ja, en del tycker det är helgerån att riva sidor ur böcker, men jag tycker nog att det beror på vilken sorts band och utgåva det är). Slutligen, mitt lånade är en av sonens duplolegobitar som jag använt som stämpel (de små cirklarna lite överallt på kortet).

Det mesta av materialet finns hos Brunsons.

Brunsons DT ordnar CyberCrop i påsk!

torsdag, 25 mars 2010

Följande finns att läsa på Brunsons blogg.

Påsken närmar sig med stormsteg och vi ser väl alla fram emot några lediga dagar. Vi i Brunsons designteam skulle vilja bjuda in till en Påsk CyberCrop.

Mellan den 1/4 och 11/4 kommer vi att erbjuda massor av roliga utmaningar för dig som scrappar och/eller gör kort. Priser ligger i potten och vid varje utmaning meddelas vad priset är och hur det kommer att avgöras.

Alla utmaningar kommer att läggas upp i ett forum. När du tolkat en utmaning så fota/scanna ditt alster. Förminska bilden till 500 pixlar på bredden. Ladda sedan upp din bild i tråden för respektive utmaning.

Deadline för samtliga utmaningar är söndagen den 11/4 kl.23.59.

Det går bra att redan nu gå in och registrera sig på forumet som har adressen:
http://brunsonscc.forum24.se/

Gör så här: Klicka på länken. När du kommer in i forumet finns det en länk uppe till höger som heter ”Bli medlem”. Klicka på den och följ instruktionerna.

Vi hoppas att du vill vara med oss och pyssla i påsk!
Välkommen!

♥ Sara och Brunsons DT ♥

Ego

söndag, 22 november 2009

Bloggen ligger visst lite efter. I alla fall är en riktig survecka är snart över. Det var många smågrejer som lyckades hopa sig på en och samma vecka. Har i alla fall vaccinerat mig och fick en del av de mer ovanliga symptomen. Var nära att gå hem från jobb i torsdags, men höll ut. Hoppas att morgondagen inleds med glatt humör, gott flyt och hög effektivitet. Tänkte jag kunde försöka ge den god karma genom att visa en riktig ego-layout, min presentationslayout för Brunsons.

Edit: Fotografiet har fina Jenny Sandberg tagit.

Presentation

God söndag på er!

Snart fredag

torsdag, 5 november 2009

Jippie! Snart har hela arbetsveckan gått vi har fått vara friska (så frisk man nu kan vara på hösten). Hoppas att vi kan ducka för de flesta infektionerna i höst och vinter, hjärtat värker ju så när de små är sjuka.

Tänkte visa ett par kort jag gjort för Brunsons. Mer kan ni se i Brunsons-bloggen på fredag.

Hej

Hjärtats boning

Första kortet för Brunsons {embrace passion}

fredag, 30 oktober 2009

För ett tag sedan fick jag mitt första paket från Brunsons. Passion, det är vad denna hobbyn är för mig så det var lite roligt att få en stämpel med orden embrace passion. Sara hade plockat ihop ett saker helt efter min smak, ett kit med många möjligheter, så jag behöver väl inte säga att det var ett stort nöje att sätta saxen i det. Vilken lyxstart på uppdraget. :D Här är första kortet, tyvärr är fotot lite skakigt, det var både mörkt ute och jag var trött och darrhänt. Två nya kort, som är bättre fotade och som ser helt annorlunda ut, kan ni se i Brunsons blogg i morgon fredag.

Embrace passion 1

En dag händer det [☺]

onsdag, 14 oktober 2009

Jag har legat och lurpassat på rätt tillfälle. Min kreativitet törstade efter en utmaning. Så en dag dök den upp. Brunsons med snygga webbutiken och bloggen och framförallt det delikata sortimentetet sökte kortmakare till sitt designteam. Ett uppdrag som kändes så rätt för mig just nu och, vem vet, kanske i lång tid framöver. Jag var tvungen att försöka och tänk, de ville ha mig! Jag och två mycket kreativa tjejer till har fått frågan och tackat ja. Det här blir en bra höst. Har ni inte tittat in i butiken eller bloggen förut så är det läge att göra det nu. Det är bara att klicka.