Arkiv för ‘Blog candy’ Category

Vinnaren

lördag, 2 maj 2009

Nu har M dragit den vinnande lotten i min utlottning av stämpeln den sorgsna renen ritad av Cecilia Wiking för Stämpelgården till minne av Chris och förmån för Cancerfonden. Vinnaren är Millan!

Grattis Millan! Maila mig din adress på så kommer stämpeln med posten.

Kommentarena hade hamnat i lite olika inlägg, så jag samlade de som gett förslag (i inlägg 1 2 3) på hur man hittar glädjen under sorgsna dagar. Tack Millan, Tiggy, Kicken, Annelie, Kristina och Annika för era tips, om de så bara hjälper en enda människa som har det svårt så är mycket vunnet.

Glöm inte

onsdag, 29 april 2009

min blog candy. Sista dagen i morgon torsdag 30 april (tips: man kan delta och ge bort som present om man vill - då sprids ju glädjen till ännu fler).

Blog candy

onsdag, 22 april 2009

Vill du vinna stämpeln med den sorgsna renen?

Gör så här:

Skriv en kommentar i detta inlägg och skriv även kort vad ni brukar göra för att hitta ljuset och glädjen under ledsna dagar. Era tips kommer förhoppningsvis till mer användning än ni kan ana… Det vore även super om ni som har en blogg kunde länka hit och/eller till Stämelgårdens insamling. Ni har till och med den 30 april kl. 23.59 på er. Den 1 maj drar jag en vinnare som presenteras här i bloggen.

Det är Cecilia Wiking som på uppdrag av Millan och Stämpelgården ritat två stämplar till Chris minne. Alla intäkter går oavkortat till Cancerfonden. Läs mer i förra inlägget och denna rörande berättelse på Stämpelgårdens blogg om hur en önskan om att hjälpa till födde en idé som sedan blev verklighet. Igår träffades vi på Stämpelgården för att packa stämplarna. Stunden det tog var inte lång, men den var fin. Tänk så rara människor det finns. Det finns hopp för mänskligheten.

Kramar till er alla.

Till minne av Chris

onsdag, 22 april 2009

En av de bästa sakerna med min hobby är att man lär känna så många fina människor både irl och på nätet. För drygt ett och ett halvt år sedan träffade jag Chris för första gången på en pysselträff med gemensamma pysselvänner. Det finns själar som gör stora avtryck i andras hjärtan trots att mötena varit relativt få och korta. Chris var en sådan person. Under påskhelgen vann cancern och Chris vandrade vidare och lämnade sin man, sin familj och sina vänner i stor saknad.

Till minne av Chris (och alla andra älskade vänner) som lämnat oss finns nu den här insamlingen.

Till minne av Chris säljs även en speciell stämpelkollektion i mycket begränsad upplaga, 120 st/motiv (totalt två motiv), på Stämpelgården. Alla intäkter från stämpeln går oavkortat till Cancerfonden. Alltså, för varje såld produkt går 100 kronor till kampen mot cancer.

Stämplarna släpps till försäljning onsdagen den 22 april kl 10.00. Du köper dem hos Stämpelgården: www.stampelgarden.se 

Till minne av Chris

När jag hörde om stämplarna kände jag genast att jag ville göra något mer än att bara köpa stämplarna. Därför har jag beslutat att skänka den ena stämpeln, den sorgsna renen, till en medpysslare. Det är mitt sätt att sprida lite glädje i det svåra. Jag kommer alltså lotta ut stämpeln i bloggen och jag återkommer med mer information om det i nästa inlägg.

Var rädda om varandra.