Arkiv för ‘Utmaningar’ Category

Brunsons DT ordnar CyberCrop i påsk!

torsdag, 25 mars 2010

Följande finns att läsa på Brunsons blogg.

Påsken närmar sig med stormsteg och vi ser väl alla fram emot några lediga dagar. Vi i Brunsons designteam skulle vilja bjuda in till en Påsk CyberCrop.

Mellan den 1/4 och 11/4 kommer vi att erbjuda massor av roliga utmaningar för dig som scrappar och/eller gör kort. Priser ligger i potten och vid varje utmaning meddelas vad priset är och hur det kommer att avgöras.

Alla utmaningar kommer att läggas upp i ett forum. När du tolkat en utmaning så fota/scanna ditt alster. Förminska bilden till 500 pixlar på bredden. Ladda sedan upp din bild i tråden för respektive utmaning.

Deadline för samtliga utmaningar är söndagen den 11/4 kl.23.59.

Det går bra att redan nu gå in och registrera sig på forumet som har adressen:
http://brunsonscc.forum24.se/

Gör så här: Klicka på länken. När du kommer in i forumet finns det en länk uppe till höger som heter ”Bli medlem”. Klicka på den och följ instruktionerna.

Vi hoppas att du vill vara med oss och pyssla i påsk!
Välkommen!

♥ Sara och Brunsons DT ♥

Vassego

onsdag, 23 september 2009

En ny skiss  :)

sketch3.gif

En skiss

tisdag, 15 september 2009

Varsågoda! Hoppas att den glädjer någon.

sketch2.gif

National Scrapbooking Day {skissutmaning}

lördag, 2 maj 2009

Tänkte köra några inlägg på raken här idag för ovanlighetens skull och av anledning av National Scrapbooking Day. Visst är ni sugna på att scrappa idag? Söker ni inspiration? Ta en av skisserna nedan och scrappa ett kort, en layout eller annat trevligt. Den i mitten användes till en av croputmaningarna på ScrapEvent 2009. När ni är färdiga får ni gärna skriva in en länk så jag kan få se.

NSD

Glad-gult

tisdag, 25 november 2008

Det är mycket tävlingar nuförtiden, men jag är inte med i så många utav dem. Hinner/orkar/vill inte. Men jag tände på Magdas novemberutmaning, en skiss, och så här blev mitt bidrag. En gul layout att bli glad utav. Inga morgonar kan väl vara dåliga med så här glada barn? Scanningen blev inte så bra, flammigt och dant. Bakgrundspappret är prickigt CS från Bazzill.

Frukost!

Bästa skissen?

tisdag, 27 maj 2008

Som ni nog har lagt märke till har jag fastat i en rutin vad gäller upplägget på mina layouter. Jag har massor i mina mappar att ta inspiration av, jag är en blogg- och tidningsjunkie, men ändå gör jag samma hela tiden. Det finns ju en anledning till det - det fungerar för mig och passar min övriga stil. Men just nu är jag lite trött på det och vill spränga rutinen lite, skakas om, testa något nytt. Så jag vill ha er hjälp att släppa tryggheten! Det finns mängder med bloggar som har regelbundna skissutmaningar, jag känner till dem. Vad jag vill är att ni väljer er favoritskiss och skickar den till mig (info[at]uniquelyme[punkt]se) . Har ni en länk kan ni skriva den i en kommentar till detta inlägget. Det går också bra att rita en egen förstås. Gör valet åt mig så att jag inte faller för frestelsen att göra lika. Senast söndag väljer jag en skiss och den vars skissförslag jag väljer att scrappa får ett litet paket på posten. Ju snabbare ni är desto större chans att vinna priset - blir jag väldigt scrapsugen kanske vinnaren utses innan söndag.

Vinnarna!

fredag, 25 april 2008

Nu är omröstningen stängd och juryn har sagt sitt. Det har varit väldigt jämnt, resultatet har verkligen skiftat efter nästan varje röstning. 13 personer har varit med och röstat, varav de flesta själva är scrappare. Ingen som deltagit i någon av utmaningarna har fått rösta. Här är de vinnande bidragen:

Utmaning 1: Ordutmaning

Utmaning 1: Bidrag 3
Malin | Epona

mellanrum

Utmaning 2: Scrapliften

Utmaning 2: Bidrag 1
Maria | Myamia

mellanrum

Utmaning 3: Skissen

Utmaning 3: Bidrag 4
Marie | Lily

mellanrum

Bonusutmaning: Inspireras av bilden

Bonusutmaning: Bidrag 1
Kicki | Pickos

mellanrum

GRATTIS!

Skicka ett e-mail med era adresser så kommer vinsterna med posten.

Ett stort TACK till alla som deltagit, ni har varit jätteduktiga allihopa och inspirationen har verkligen flödat. Här kan ni se alla bidragen.

Sist, men inte minst, TACK även till alla som varit med i juryn och hjälpt mig utse vinnarna. I couldn’t have done it without you.

Den som väntar på något gott

torsdag, 24 april 2008

Är ni nyfikna på vilka som vunnit i utmaningarna? Juryns överläggande pågår ett par timmar till än. Snart stängs omröstningen så förhoppningsvis kan jag kan annonsera vinnarna här imorgon.

Kram på er.
/Gunilla som fortfarande mår ganska dåligt

Förresten - tack Nette för att du tog hand om fröken Frågvis idag. Vänner som du är guld värda.

Sista bidragen

lördag, 19 april 2008

Tävlingstiden var ju slut vid midnatt igår och nu har jag äran att visa de sista bidragen. Nu kommer juryn överlägga och sedan meddelar jag vinnarna här och via mail.

Utmaning 3: Skissen

Therese | Tessan Utmaning 3: Bidrag 5

Marie | Lily Utmaning 3: Bidrag 4

Bonusutmaning

Petra | Pysselpetra Bonusutmaning: Bidrag 3

Har jag missat någon? Hojta i så fall.

Sista inlämningsdagen

fredag, 18 april 2008

Och här kommer fler bidrag, denna gång är alla från Sofia som verkligen laddat och kört hela racet. Kul!

Utmaning 1: Ordutmaning

Utmaning 1: Bidrag 4

Utmaning 2: Liften

Utmaning 2: Bidrag 5

Utmaning 3: Skissen

Utmaning 3: Bidrag 3

Bonusutmaning

Bonusutmaning: Bidrag 2